07.09.2008

ZIUA VERDE






Nu pot trece cu vederea un asa proiect initiat de recoLamp si Rorec. Nu conteaza chiar atat de mult numele organizatorilor, dar e de laudat initiativa lor
Un pic de ecologie si educatie ecologica nu strica nimanui, mai ales ca au fost aduse si formatii celebre ca Timpuri Noi, Zdob si Zdub ,Phoenix.
Ce este ziua verde? “Ziua Verde” este campania de conştientizare naţională privind necesitatea colectării şi reciclării deşeurilor provenite din echipamente electrice şi electronice, inclusiv becuri economice şi tuburi fluorescente.
Voi posta cateva link-uri pentru a citi si reflecta voi insiva la efectele nocive ale deseurilor electrice asupra planetei noastre.
Sper si vreau ca prin aceasta postare a mea pe blog sa va invit pe toti cei care cititi sa fim mai reflexivi si de ce nu cu spirit civic, deoarece ne afecteaza pe noi ( poate intr-o masura mai mica), dar pe copiii nostri cu siguranta mult mai mult. Asa ca, hai sa ne gandim la cei care vor veni dupa noi, caci si ei trebuie sa traiasca si sa se bucure de natura, plimbari cu bicicleta prin parcuri.


">
">
">





Un comentariu:

  1. chiar era nevoie de un astfel de articol...dar poza aia cu tine este facuta la ziua verde sau mai demult

    RăspundețiȘtergere