11.05.2008

DEZMAT!!

Hai sa va zic ce inseamna dezmat pentru mine: distractie totala nu conteaza ca e bar, club, sau vreo camera de camin, atata timp cat ne simtim bine, impreuna cu ceilalti, fara griji, obligatii ( in afara de facultate ). Dar cu siguranta dezmatul cel mai tare este in club ori A, ori B52 ( astea imi plac mie cel mai mult), unde se poate dansa pana la epuizare ( ceea ce mie imi place la nebunie sa fac). Un singur lucru de obiectat totusi ( toate lucrurile bune , trebuie sa aibe si un mar stricat ) : daca e seara de week-end, vai de tine si plamanii tai, si nu numai, fuuuum de tigara de zici ca stai intr-un furnal, sau cum s-o chema. In rest, aglomeratia, ei, se trece peste asta, chiar e super "marfa", ca sa fiu in pas cu moda verbala.
Dar, pe langa dezmatul din cluburi, iar noaptea trecuta nu face exceptie, ala din camin clar il intrece. DE CE? simplu: in camin toata lumea se distreaza fie ca e sesiune sau nu. O scurta paranteza, ce-am uitat sa mentionez: nu stiu cum se face ca atunci cand vine sesiunea, indiferent ca e aia din iarna sau din vara, atunci parca e si cheful mai mare pentru dezmat. Voua vi se intampla la fel??? Distractia si betia din camin este inegalabila. Vine vecinul de la etajul 11 pe la 12, 1 noaptea si te invita la o bere in hol, sau i se nazare ca are pofta de distractie. E imposibil sa refuzi o asemenea oferta, oricat de obosit ai fi ( se mai intampla si asta, dar destul de rar). Chiar duc dorul caminului din primul an, din acest punct de vedere. Intr-o viitoare postare, o sa va povestesc ce faceam noi in camin anul trecut ( ca acum, na, stam la chirie, ca locul la camin e scump sa-l cumparam)
Acum ca vine caldura si noi avem examenele puse, cate unul pe saptamana, cum sa n-ai timp si de dezmat??? Adica, si inveti, ca asa trebuie, altfel nu iei examenele si pici la taxa ( si-asa e scumpa), dar fiind atat de rar puse, ai timp suficient si de dezmat, ca altfel te-ai gandi numa la examen, si asta e nasol, te streseaza ( cel putin pe mine ).
In cateva vorbe, de incheiere, mie imi place foarte mult, sa ma dezmatesc, sa dansez, sa ies afara, sa ma plimb, dar si mai mult, chiar imi place sa merg la facultate ( d-aia nici nu pot si nici nu vreau sa ma angajez ). Chiar is "misto" anii astia de facultate. Liceul a fost precursorul acestor ani. El doar ne-a amagit cu "lingurita de zahar", dar acum...vaaii.. stiti prea bine despre ce vorbesc ( aceia care iubiti sa va distrati, dar si sa iubiti pe cel/cea de langa voi). Este prea minunat, sa-l ai si pe el/ea langa tine si sa va distrati la dublu. Fenomenal.

Un comentariu:

  1. imi place mult articolul tau....ce-i drept si mie-mi place mult in B52...cat despre faza cu caminele...cred c acolo este cu adevarat cea mai tare distractie...cu party-uri non-stop

    RăspundețiȘtergere