01.10.2008

Inceputul sfarsitului



Da, in sfarsit a inceput si cel din urma an universitar. Ce pot spune? sunt mai mult decat incantata si fericita din aceasta cauza.
Nu sunt fericita pentru ca se termina facultatea, in niciun caz, chiar e placut la scoala, dintotdeauna mi-a placut. Sunt fericita deoarece a inceput anul universitar, astfel mai avem si alte activitati si preocupari ce tin mai mult sau mai putin de facultate, dar sunt.
La sfarsitul acestui an , multi dintre noi vom da licenta, apoi putem spune ca suntem apti sa lucram full-time, vom fi si mai constienti si responsabili cu orice. In fine, eu nu ma bucur foarte tare ca se va termina facultatea, pentru mine asta inseamna ca voi fi un om "mare" cu tot ce implica acest lucru si deocamdata imi place asa cum sunt. Nu prea vreau sa lucrez la program, ca un robot, vreau ca si acum, sa lucrez cand vreau eu si cum vreau si cat vreau.
Am terminat acum cu bocitul. Astept pareri de la voi, daca simtiti cam la fel ca mine sau nu. Chiar ma intereseaza sa stiu ce simt si ceillati referitor la terminarea facultatii si intrarea intro lume cu siguranta foarte noua si nu chiar foarte placuta, cu exceptia catorva mici realizari,cred eu.
Succes in noul an universitar, si sa pastram cat mai multe amintiri din acesti trei ani de facultate, pentru ca au fost frumosi la urma urmei.

2 comentarii:

  1. sincer mie mi-e groaza k sa termina facultatea...mi-e teama ca nu o sa imi gasesc un loc de munca bun sau chiar daca o sa imi gasesc mi-e teama ca nu o sa mai am timp de alte activitati care la facultate erau la ordinea zilei...ce altceva sa mai spun o sa imi fie dor de facultate in sine...ce ar fi daca am putea face aceeasi facultate de doua ori, de mai multe ori ...sa ramanem numai la facultate...uff ce bine ar fi

    RăspundețiȘtergere
  2. cred ca o sa se asterne nostalgia in sufletul nostru.si in primul an dupa terminarea facultatii, vom dori ca timpul sa revina. si tot asa pana cand ne vom obisnui cu ceea ce inseamna job full time, responsabilitati, greutati, chirie babana,etc :). eu una as mai incepe o fack doar de dragul sudentiei, dar anii si timpul nu-mi vor mai permite sa mai fiu ca la 19-20 de ani. mi-as fi dorit doar sa nu se fi schimbat componenta anilor, adica din 4 sa devina 3. poate ca facand 4 ani de fack asa cum se obisnuia in trecut, simteam sfaritul acesteia mult mai constient si mai matur. spor in anul ce va urma...

    RăspundețiȘtergere