09.10.2008

Cateva amintiri


Facultatea, ca si liceul si toate celelalte forme de invatamant pe care le-am urmat pana in momentul de fata constituie cea mai frumoasa parte a vietii mele. Scoala, a fost dintotdeauna a doua familie. Este firesc sa fie asa, cate 6 pana la 12 ore pe zi petrecute la scoala, automat devine o alta "casa", desi, profesorii isi permit cu multa nesimtire cateodata, pot spune, sa nu vina la cursuri, seminarii. Si mai sunt si platiti pe deasupra. din banii studentilor. In fine, inchei acest gand urat, ca doar fiecare cos are si merele lui stricate.
Cum spuneam, amintiri frumoase, foarte frumoase, exceptional de frumoase, dar si mai putin frumoase am din toata scoala facuta pana acum, si sunt sigura ca vor mai fi destule si din toamna viitoare.
Voi reda cateva amintiri pastrate cu ajutorul imaginilor. Sigur vor mai fi multe fotografii, dezmat, etc, dar inca nu am intrat chiar foarte bine " in paine " cum s-ar zice, asa ca distractia e inca traita din plin. Sigur, si peste o luna va fi probabil aceeasi distractie, dar nu cred ca la fel va fi savurata. Pentru unii incepe stresul licentei, apoi al sesiunii si licentei.
Aceste fotografii sunt in special pentru colegii mei, alaturi de care mi-am petrecut orele din octombrie 2006 si pana in prezent, la cursuri, seminarii, excursii, iesiri in oras, si desigur orele in care asteptam profii sa isi faca aparitia la cursuri.






Si, cum spune si cantecul, " Nu Regret Nimic"

Edith Piaf - Non, je ne regrette rien
Asculta mai multe audio Muzica »">

3 comentarii:

  1. da, abia astept sa vedem ce poze mai facem pana la sfarsitul anului trei...oare or fi toate la fel de haioase ca cele de azi

    RăspundețiȘtergere
  2. buna, dani.sunt frumoase cuvintele tale, insa am o mica precizare..nu cred ca ajungem sa stam niciodata 12 ore la facultate(nu la facultatea noastra, cel putin), poate 6 cel mult..dar asta nu inseamna ca nu se leaga prietenii intre noi..dar mai ales in camine..cred ca asta este spatiul unde au loc toate dezmaturile studentesti..acolo da, e distractie frate..te pup si abia astept sa ne vedem la faculta.:*

    RăspundețiȘtergere
  3. hei tatiana. am eu o colega care a avut saptamana asta de la 8 dimineata la 8 seara. doar o pauza de 2 ore intre cursuri, dar in care nu a putut face mai nimic, fiind obligata sa stea tot la facultate.

    RăspundețiȘtergere